Time flyes.

Tänkte att det är dags att damma av bloggen igen, speciellt när vi närmar oss slutet på detta år och snart börjar på ett nytt. 

Minns ni att jag för nästan 1 år sen skrev att jag skulle ta tag i det här med ärftlig bröstcancer? Det gjorde jag i alla fall. Mamma och jag var hos läkarna i Linköping där de tog blodprov på mamma för att de om hon bar på den ärftliga genen, på mig gjorde dem då inget mer än att prata och berätta om "allt". 

Vi har nu båda fått tid då vi ska infinna oss i Linköping, antagligen för att få provsvaren. Tyvärr så är jag på Teneriffa när vi skulle vara där (14 januari) så vi skulle helt enkelt få en ny tid, för dem ville att vi skulle komma tillsammans. 

Det är ju lite oroande förstås, för om det hade varit ett bra besked de skulle lämna så hade det säkert kunna gjort det till mamma först och sedan till mig.  På gott och ont så är jag resan inställd på att jag har den här genen. Rätt troligt med tanke på att både mamma och mormor har haft bröstcancer. 

Men vi ska inte dra några förhastade slutsatser, utan får helt enkelt vänta och se vad läkarna säger. Jag ville bara ge er en liten uppdatering om läget so far. 

Ska försöka komma igång och blogga lite oftare än var 4:e månad.. Typ. Tack för tålamodet, ni som ännu hänger kvar och vill läsa. :)