Kärt återseende!

Idag blev en Stockholms-trip bestämd lite hastigt och lustigt, på lördag åker jag till en kär gammal vän som flyttat land och rike runt ett bra tag, för att slutligen hamna i vår huvudstad.

Carolina den fina, min kära barndomsvän. Många minnen har vi tillsammans du och jag, och ännu fler ska det bli! Vi pratade redan i juni om ett besök, men de gick inte vägen tyvärr.

Men nu äntligen blir det av, och med all rätt är det jag som rör arslet uppåt. Har inte varit i något av carros "hem" de senaste åren.. Fy skäms. Men Stockholm är ändå lite närmre än Oslo, så förhoppningsvis ses lite oftare.

Jag kände att jag behövde lite miljöombyte efter en dryg månad med stress i min hjärna. Få koppla av någon annan stans än hemma, för man kopplar aldrig riktigt av fast man ligger hemma o slöar på soffan. Så många måsten, som jag ser överallt.

Well Well, en snabb uppdatering. Kan även meddela er att bloggen är under konstruktion igen för att ni lättare ska kunna läsa texten, som nu är för liten och för ljus. Håll till godo så kommer det bli bättre!

Puss på er! :)


Stillastående!

Bloggen har, som ni säkert redan märkt varit stillastående sedan jag bytte tillbaka till blogg.se.. Dels för att min app i mobilen ej har fungerat, samt att jag har haft sjukt mycket att göra.

Jag har jobbat, målat på födelsedags-presenter, fixat diverse andra födelsedagspresenter, gjort naglar på några vänner.. listan kan göras lång, och ännu är listan inte slut.

Följande vecka kommer bestå utav:

Måndag - LEDIG
Tisdag - Jobb
Onsdag - LEDIG, men ska göra naglar på två tjejer.
Torsdag - Jobb
Fredag - Jobb
Lördag - Sminka och fixa hår på en tjej. Även fota ett bröllop. Sedan hem igen för då vankas det poolparty i Lindö.

Fullspäckad vecka med andra ord. Veckan efter de ska jag också jobba 3 dagar. och SEN ska jag VILA.

Vi får se om jag kan uppdatera er då om allt som jag gjort under Juli månad. Men nu fick ni iaf. en liten snabb uppdatering och nu har ni koll på läget om ni undrar varför bloggen står still.

Kram och ut i solen och njut!

Tingsbröten

Idag skulle jag och Bina träffats med våra små killar, men tyvärr blev de inställt då hon blev inringd på jobb. Istället så umgick Jag och James med Ellinor och Theo. Vi bestämde oss för att åka på en liten utflykt, sagt och gjort så packade vi respektive vagn full med barn, leksaker, filtar, badkläder, fika med mera.
 
Ner till resecentrum för att hoppa på bussen mot Svärtinge/Finspång och mot Tingsbröten badet. Jag badade mycket där med pappa när jag var yngre, en lagom stor badplats med sandstrand, om än mycket grus. (Den var finare förr faktiskt.) Långgrundt och sandbotten i vattnet. Lite skugga men det gick så bra med hjälp av vagnar och filtar och litet parasoll som sitter fast på vår vagn. Grabbarna busade för fullt i sanden med hinkar och spadar, bilar och båtar.
 
Vi åt lunch och fikade mest hela tiden. Kakor, frukter, jorgubbar, majskrokar, ölkorv... you name it. Massa vatten också förstås. James tyckte att det var superkul att plaska i vattnet och att hålla mamma i handen när vi gick på sjöbotten. Mysigt med sand mellan tårna, dock mindre mysigt med sand i blöjan. Man kan ju helt klart säga att man inte slappnar av på samma sätt på en strand längre, i alla fall inte så länge man har med sig sitt barn. Dock var det väldigt skönt och tacksamt att James och Theo somnade smatidigt och sov i cirka två timmar, det innebar att Ellinor och jag fick lite egentid och tid för att prata av oss med varandra. Jag kan lova att vi njöt!
 
Bjuder på lite bilder från dagen. Håll till godo.
 
 
 
 
 

 
Älskade fina pojkar, och älskade fina vän!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Mysdag i kolonilotten!

Igår runt lunch packade jag ner Jame i vagnen och vi begav oss mot mamma som befann sig i fyrby, på "landet". Dock så stog det oss över en timme att komma dit, på grund av att alla spårvagnar skulle gå till fridvalla i stället för vidablick. Dem skulle hämta upp alla festivalbesökare som vi har haft här denna helg.

Och buss 117 och 115 hade precis gått o dem skulle inte gå fören om 30 resp. 45 minuter. Så där satt vi och väntade och väntade. Till sluuuuut kom bussen, och äntligen var vi framm hos mormor och Lasse.
 
De håller på och målar och bygger för fullt där ute så det var full rulle, men självklart hade mormor tid för att busa i gräset, plaska med vatten och lägga stenar i hinken, allt för att göra James nöjd.
 
Något annat som James tycke var galet roligt var att plinga på mammas ringklocka på cykeln, mamma stoppade ner han i cykelkorgen och där satt han super nöjd och bara plingade och plingade.
 
En supermysig dag helt enkelt!
 
 
 
 
 
 
 
Ursäkta den dåliga bildkvalitén, men det är inte alltid lätt att få superbilden när man fotar med mobil.
 
 
 
 
 

Utkast: Jul. 01, 2013